Bruk tiden fornuftig. Det kan bety å la noen andre ta vare på pengene dine.

Bruk tiden fornuftig. Det kan bety å la noen andre ta vare på pengene

Å ta vare på en formue krever sitt. Trå feil og du risikerer at pengene ikke rekker til alt du planla. Det kan derfor være greit å la noen som kan det gjøre jobben for deg.

Du har begrenset med tid i livet. Da gjelder det å bruke den fornuftig. Å ta vare på en formue, så pengene rekker, krever gjerne tid og energi. Det er dermed ikke gitt at du skal stresse med det på egen hånd. En ting er bekymringene, noe annet er sjansen for å rote det til så pengene ikke holder til alt du planla. For hva om du bommer og pengene ikke rekker til?

En solid portefølje og tett oppfølging er veien til suksess

Ta en portefølje tilpasset deg og dine behov, og kombiner det med tett oppfølging. Da er sjansen stor for at pengene dine vil rekke. Slikt kan kreve profesjonell hjelp. Å ta vare på en formue krever nemlig dedikasjon til oppgaven, kompetanse og forståelse for dine behov. Lar du profesjonelle gjøre jobben for deg, kan du fokusere tiden din på hva du måtte ønske.

Hvordan ønsker du å bruke tiden din?

Hvordan ønsker du å bruke tiden din?

Det er begrenset hva du får gjort i løpet av en dag. Sørg derfor å bruke tiden der du føler du får mest igjen. Kanskje er det tid med familien eller å realisere gamle drømmer, som å bli rå på triatlon? Det blir opp til deg å bestemme. Å ta vare på en formue krever sitt, så tenk nøye igjennom hvor mye tid du vil bruke på det. Det ville være synd om arbeidet med å passe pengene gikk på bekostning av å leve.

Å ta vare på en formue krever gjerne sitt

Penger kan være til både glede og bekymring. Heldigvis er fond en god løsning for å få pengene til å rekke. Likevel kreves det innsats for å lykkes. Det er nemlig ikke bare å plukke noen fond og håpe på det beste. Da kan du ende opp med for høy risiko og risikerer dermed å selge i panikk ved neste korreksjon. Ta for lav risiko og du kan ende opp med for lite penger.

For å bevare en formue kreves gjerne inngående kunnskap om:

  • Hvordan bygge en balansert portefølje. Det handler om å velge en samling fond, som samlet gir god nok avkastning uten å svinge for mye.
  • Vedlikehold av portefølje. Det innebærer blant annet jevnlig å justere andelen hvert fond utgjør av porteføljen tilbake til hva du på forhånd har bestemt.
  • Adferd. Du er gjerne din egen verste fiende som investor.

Alle punktene er viktige. For eksempel er det gjerne katastrofalt å ha en portefølje som svinger for mye. Når børsene først faller er det for sent å ta ned risikoen du tar med pengene. Det er derfor viktig å sette sammen en portefølje som du er komfortabel med, ikke bare her i dag, men også når det stormer på børsene.

Tiden er din viktigste ressurs – bruk den fornuftig. Det kan innebære å la noen andre ta vare på pengene dine?

I ODIN har vi deg og dine behov i fokus

Etter å ha jobbet hardt for pengene er det kanskje tid for å nyte? Da kan det være naturlig å la noen ta vare på pengene dine. Å bevare en formue handler om så mangt. En portefølje skal skreddersys, vedlikeholdes og tett oppfølging skal gis. Alt som må til for at du skal lykkes egentlig.

Du skal føle deg trygg i møte med fremtiden

Vi tar utgangspunkt i deg og dine behov. Det handler om å avdekke din situasjon, planer for fremtiden, evne til å tåle svingninger og krav til avkastning. Med deg i førersetet lager vi porteføljen, en samling fond som gir god avkastning tilpasset deg. Da unngår du å gjøre dyre feil. Kombinert med tett oppfølging øker du sjansen for å se pengene dine rekke og mer.

Porteføljen bygges med fond fra ODINs univers

Fondene forvaltes i tråd med vår filosofi. Vi investerer i kvalitetsselskaper, rundt 25 til 35 i hvert fond, som gir god langsiktig avkastning uten å svinge unødig mye. Selskapene kjennetegnes av dyktig ledelse, god drift og sterke konkurranseposisjoner. Med få selskaper sitter vi tett på hva vi investerer pengene dine i. Det gir en nærhet til arbeidet få kan vise til.

En tilpasset portefølje er veien å gå. Legg til skreddersydd rådgivning og fond laget for å bevare verdier, og pengene dine er i gode hender. Så kan du bruke tiden på å leve, mens vi gjør jobben for deg.

Jeg ønsker å bli kontaktet av en rådgiver

Vær blant de første til å motta våre nye artikler og få et forsprang på markedstrender og investeringsmuligheter! Abonner på våre nye artikler: